سینک, مقالات

راهنمای خرید انواع سینک ظرفشویی

راهنمای خرید سینک ظرفشویی

امروزه کمترین خانه‌ای را میتوان یافت که در آشپزخانه آن از سینک استفاده نشده باشد. انتخاب سینک مناسب به علت تنوع زیاد مدل‌ها و جنس‌ها در بازار می‌تواند امری چالش‌برانگیز باشد. در این مقاله قصد داریم راهنمای خرید سینک ظرفشویی را ارئه دهیم. این راهنما می‌تواند شما در انتخاب سینک مناسب آشپزخانه‌تان یاری کند.

راهنمای خرید سینک ظرفشویی در سال جدید

امروزه سینک به یکی از اجزای جداناپذیر آشپزخانه تبدیل شده است. در انتخاب این محصول باید نکات زیادی را مدنظر داشت زیرا تنوع محصولات و جنس آنها به شدت زیاد شده است. سینک‌های ظرفشویی را میتوان بر اساس جنس، شکل، سبک ساخت و نحوه نصب به حالت‌های مختلف دسته‌بندی کرد.

دسته بندی سینک‌ها بر اساس جنس آنها

سینک‌های ظرفشویی را میتوان بر اساس جنس به دسته‌های مختلفی تقسیم کرد. هرکدام از این جنس‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند و انتخاب نهایی به سلیقه، نیاز و بودجه شما بستگی دارد. در ادامه به معرفی رایج‌ترین جنس‌های سینک ظرفشویی می‌پردازیم:

سینک گرانیتی

سینک‌های گرانیتی یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای سینک ظرفشویی آشپزخانه هستند. همچنین این نوع سینک‌ها از بهداشتی‌ترین سینک‌های موجود در بازار نیز هستند. سینک های گرانیتی در طیف گسترده ای از رنگ ها و سبک ها در بازار موجود هستند که دست شما را برای انتخاب سینک دلخواهتان باز می‌گذارد. این سینک‌ها که از سنگ طبیعی یا مصنوعی ساخته می‌شوند، دارای ظاهری شیک و مدرن می‌باشند. از مزایا و معایب سینک گرانیتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

مزایا :

  1. ظاهری شیک و مدرن
  2. مقاوم در برابر خراش، ضربه و حرارت
  3. تمیز شدن راحت
  4. تنوع طرح و رنگ
  5. عمر طولانی

معایب

  1. قیمت گران
  2. وزن بالا
  3. ترک خوردن در اثر ضربه یا شوک ناگهانی
راهنمای خرید سینک ظرفشویی

سینک گرانیتی – راهنمای خرید سینک ظرفشویی

سینک شیشه‌ای

در این قسمت از راهنمای خرید سینک ظرفشویی به سراغ سینک‌های شیشه‌ای می‌رویم. سینک‌های شیشه‌ای، گزینه‌ای شیک و مدرن برای آشپزخانه هستند که می‌توانند زیبایی زیادی را به فضای شما اضافه کنند. با این حال، قبل از خرید سینک شیشه‌ای، مهم است که مزایا و معایب آنها را بسنجید.

مزایا

  1. طاهری لوکس و زیبا
  2. تنوع بالا
  3. تمیز شدن راحت و لکه نگرفتن
  4. ضد میکروب

معایب

  1. هزینه بالا
  2. مقاوم نبودن در برابر ضربه و شوک حرارتی
  3. خط و خش به راحتی روی آن می‌افتد
سینک شیشه ای

سینک شیشه ای – راهنمای خرید سینک ظرفشویی

سینک استیل

شاید بتوان سینک استیل را پراستفاده‌ترین نوع سینک در ایران دانست. سینک‌های استیل در مدل‌های مختلف مات، براق و ضدخش عرضه می‌شوند. به دلیل استفاده از استیل ضدزنگ، این نوع از سینک در برابر رطوبت و زنگ زدن مقاوم است. مقرون به صرفه بودن این نوع سینک یکی از دلایل مهم استفاده زیاد آن در ایران است. سینک‌های استیل دارای تنوع طرح و رنگ بالایی هستند. همچنین در برابر ضربه و خراش نیز تا حد زیادی مقاوم می‌باشند. درمورد معایب آن نیز باید گفت سینک استیل در مقایسه با انواع دیگر سینک‌های ظرفشویی، سر و صدای بیشتری دارد.

سینک استیل

سینک استیل – راهنمای خرید سینک ظرفشویی

سینک سرامیکی

سینک‌های سرامیکی گزینه‌ای شیک و بادوام برای آشپزخانه هستند. آنها از خاک رس ساخته شده‌اند که در دمای بالا پخته می‌شود و سطحی سخت و مقاوم در برابر خراش ایجاد می‌کند. در ادامه مقاله راهنمای خرید سینک ظرفشویی، به مزایا و معایب سینک سرامیکی اشاره شده است:

مزایا

  1. مقاوم در برابر خراش، ضربه و گرما
  2. کاملا بهداشتی
  3. آسان برای تمیز کردن
  4. تنوع طرح و رنگ بالا

معایب

  1. گران
  2. سنگین
  3. ظریف
  4. حساسیت به شوینده

سینک چدنی

این نوع از سینک‌ها در طرح‌های لعاب شده و بدون لعاب موجود هستند. مانند اکثر سینک‌های موجود، بادوام و ضدخش هستند. طرح‌های متنوع و زیبای آنها، ظاهری کلاسیک به آشپزخانه شما می‌بخشد. سینک‌های چدنی به راحتی تمیز می‌شوند و لکه نمی‌گیرند. از معایب این نوع سینک نیز میتوان به سنگین و گران بودن آن اشاره کرد. همچنین این نوع سینک ظرفشویی می‌تواند در اثر ضربه لب پر شود.

سینک مسی

این نوع از سینک‌ها دارای ظاهری منحصر به فرد و چشم‌نواز هستند. ضد میکروب بودن آنها به بهداشت آشپزخانه شما کمک شایانی می‌کند. این نوع سینک نیاز به تمیزکاری و مراقبت زیادی دارد زیرا با گذشت زمان، لایه سبز یا قهوه‌ای روی آن ایجاد می‌شود. قیمت بالای آن نیز دیگر عیبی است که میتوان به این نوع سینک ظرفشویی نسبت داد.

در نهایت باید این نکته را یادآور شد که انتخاب جنس سینک ظرفشویی به عوامل متعددی بستگی دارد که از مهم‌ترین آنها میتوان به بودجه، سلیقه، نیازها و سبک دکوراسیون آشپزخانه شما اشاره کرد.

سینک مسی

سینک مسی – راهنمای خرید سینک ظرفشویی

دسته بندی سینک‌ها بر اساس سبک ساخت آنها

در ادامه مقاله راهنمای خرید سینک ظرفشویی به سراغ سبک ساخت سینک‌ها می‌رویم. اکثر سینک‌های کشورمان در دو گروه تک لگنه و دولگنه دسته‌بندی می‌شود. سینک‌های تک‌لگنه بیشتر مناسب آشپزخانه‌هایی با فضای کمتر هستند. همچنین سینک‌های تک لگنه طراحی ساده‌تری نسبت به سینک‌هایی با دو لگن دارند. قیمت سینک‌های دولگنه بیشتر از سینک‌های تک‌لگنه است.
انتخاب تعداد لگن سینک، کاملا بستگی به نیاز و سلیقه شما دارد. اگر نیاز به فضای بیشتر در هنگام شست و شو دارید و قیمت هم برای شما در اولویت نیست، پیشنهاد ما به شما، سینک‌های دولگنه می‌باشد. این سینک‌ها با داشتن فضای جداسازی بین لگن‌ها، کار شست و شو را برای شما راحت و لذت‌بخش خواهند کرد.

برخی از برندها مانند استیل البرز دارای سینک‌هایی غیر از این دو حالت نیز می‌باشند. از جمله آنها میتوان به سینک‌های یک و نیم لگنه اشاره کرد. این نوع از سینک‌ها حالتی میان سینک‌های تک‌لگنه و دولگنه دارند.

سینک دولگنه استیل البرز

سینک دولگنه استیل البرز – راهنمای خرید سینک ظرفشویی

دسته بندی سینک‌ها بر اساس نحوه نصب

در انتهای راهنمای خرید سینک ظرفشویی، به دسته بندی آنها بر اساس نحوه نصبشان می‌رسیم. سینک‌های ظرفشویی بر اساس نحوه نصب به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند.

سینک توکار

سینک توکار، یکی از انواع سینک‌ها است که به گونه‌ای طراحی شده که از زیر به سطح کابینت نصب می‌شود. از آنجایی که لبه‌های سینک توکار دیده نمی‌شود، تمیز کردن سطح کابینت و سینک راحت‌تر است و ذرات غذا و آب در لبه‌های سینک جمع نمی‌شوند. سینک‌های توکار معمولاً فضای بیشتری در اطراف سینک برای کار فراهم می‌کنند. از طرفی نصب سینک‌های توکار نیاز به دقت و مهارت بیشتری دارد و معمولاً نیاز به نصاب حرفه‌ای دارد. سینکی که در عکس بالا مشاهده می‌کنید، نوعی سینک توکار برند استیل البرز می‌باشد.

سینک روکار

برخلاف سینک‌های توکار، این نوع از سینک‌ها روی سطح کابینت قرار می‌گیرند که کار نصب راحت‌تری نسبت به سینک‌های توکار دارند. سینک‌های روکار به طور کلی قیمت پایین‌تری نسبت به سینک‌های توکار دارند. به علت نصب روی کابینت، سینک‌های روکار فضای زیادی در زیر کابینت به شما می‌دهند که می‌توانید از آن برای ذخیره‌سازی لوازم و ظروف خود استفاده کنید.

سینک روکار

سینک روکار – راهنمای خرید سینک ظرفشویی

جمع بندی

در مقال

در مقاله راهنمای خرید سینک ظرفشویی، انواع سینک‌های ظرفشویی را معرفی کردیم. سینک‌های ظرفشویی را میتوان بر اساس جنس به دسته‌های گرانیتی، شیشه‌ای، استیل، سرامیکی، چدنی و مسی تقسیم کرد.

 از لحاظ سبک ساخت، سینک‌ها به دو دسته تک‌لگنه و دولگنه تقسیم‌بندی می‌شوند. و در انتها بر اساس نحوه نصب، سینک‌ها به دو دسته روکار و زیرکار تقسیم می‌شوند.
البته در خلال این مقاله اشاره شد که انتخاب هر نوع سینکی بستگی به عوامل متعددی دارد. از مهم‌ترین این عوامل میتوان به بودجه و هزینه، سلیقه، نیازها و سبک دکوراسیون آشپزخانه شما اشاره کرد.
در انتها به این سوال پاسخ خواهیم داد که انواع سینک ظرفشویی را از کجا تهیه کنیم؟ در پاسخ باید سری به فروشگاه ریفا بزنیم. فروشگاه ریفا، با سابقه بیش از 10 سال در صنعت لوازم آشپزخانه، نمایندگی برند استیل البرز در شمال کشور به حساب می‌آید.

 انواع سینک، هود، اجاق گاز، فر و شیرآلات در فروشگاه ریفا موجود می‌باشد. تمامی سینک‌های این فروشگاه دارای گارانتی و خدمات پس از فروش می‌باشند.

برای پاسخ به این سوال باید نیاز، سلیقه، بودجه، فضای آشپزخانه و انواع سینک را درنظر داشته باشید

تمامی سینک های استیل البرز در این فروشگاه موجود است. برای سفارش تماس بگیرید

فروشگاه ریفا، نماینده رسمی برند استیل البرز در استان مازندران و شهر ساری، تمامی سینک‌های خود را با گارانتی و خدمات پس از فروش می‌فروشد

4 دیدگاه در “راهنمای خرید انواع سینک ظرفشویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *